Tilisi on neuvonantajakumppani yrittäjälle

11 marraskuun, 2021
Tilisi, kirjanpito, palkanlaskenta ja taloushallinnon palvelut yrityksille

Pitkäikäinen perheyritys Hautauspalvelu Tero Teuho Oy luottaa Tilisin asiantuntijan neuvoihin kasvattaessaan liiketoimintaansa. Suomen suurimpiin alan perheyritysketjuihin kuuluva yritys on kasvanut kuluneina vuosina reipasta tahtia, ja osa kasvutarinaa on hyvä yhteistyö tilitoimiston kanssa.

Vuonna 1928 perustettu Hautauspalvelu Tero Teuho Oy on perheyritys jo viidennessä polvessa. Sastamalassa, Kihniössä, Ikaalisissa, Huittisissa, Lempäälässä, Tampereella ja Kankaanpäässä toimiva hautausalan ammattilainen on kehittänyt toimintaansa vahvasti viime vuosina.

–Meillä on vahva kasvuvisio, ja Tilisin Riku Ryödi laittoi asiamme järjestykseen heti yhteistyömme ensihetkistä alkaen. Olen käyttänyt muitakin tilitoimistoja urani varrella, mutta ne ovat lähinnä olleet ALV-lappujen pyörittelijöitä. Tilisi sen sijaan on kuunnellut meitä ja auttanut muuttamaan kasvuvisiomme todeksi. Saamamme monipuolinen neuvonta-apu on ollut olennainen osa menestystarinaamme, kertoo yrityksen toimitusjohtaja Tero Teuho.

Palvelua silloin kun sitä tarvitsee

Kiireinen yrittäjä elää oman aikataulunsa mukaisesti, ja Teuho arvostaa erityisesti Tilisin reipasta asiakaspalveluotetta.

–Arjen kiireissä ei aina ehdi ajatella liiketoiminnan isompia kysymyksiä, ja niitä tulee sitten pohdittua enemmänkin virka-ajan ulkopuolella. Tilisin kanssa olen aina saanut palvelua – kun minulle on tullut ajatus, niin Tilisin Riku Ryödi on aina ollut heti mukana, kun olen ottanut yhteyttä, Teuho sanoo.

–Tilisi on meille voimavara menestyksen tekemiseen.  Olen saanut tietoja ja neuvoja kasvun rakentamiseen, voisi melkein sanoa: selkärangan kasvulle, Teuho kertoo.

Tero Teuho
Yrittäjä Tero Teuho luotsaa jo viidenteen polveen ehtinyttä perheyritystä.

Varaa maksuton neuvontakäynti!

Asiantuntijamme kertoo paperittoman taloushallinnon yrityksellesi tuomista eduista.