Mitä yhteyspäällikkö tekee Tilisissä? Esittelyssä Hanna Svensson

3 joulukuun, 2021
Hanna Svensson

Yhteyspäälliköt Riku Ryödi ja Hanna Svensson ovat Tilisin kasvot ja ääni asiakasyhteistyölle. Yhteyspäälliköiden kanssa hoidetaan monet rutiiniasiat ja liiketoiminnan erikoistilanteet, joissa tarvitaan kuuntelijaa, talouden ammattilaista ja tehokasta apua asioiden hoitamiseen.

Tilisin uusi yhteyspäällikkö Hanna Svensson on taloushallinnon kokenut ammattilainen. Hanna aloittaa nimettyjen asiakkaiden yhteyshenkilönä ja toimii myös asiakashankinnan tehtävissä.

Kokemusta Hannalle on kertynyt taloushallinnon eri rooleissa: kirjanpitäjänä, pääkirjanpitäjänä, controllerina, talousjohtajana sekä muissa yritysjohdon tehtävissä. Laaja kokemus taloushallinnosta ja yritystoiminnasta auttaa Hannaa ymmärtämään, mitä yrittäjät tarvitsevat tilitoimistolta.

–Minulle tärkeintä yhteyspäällikön tehtävässä on, että asiakkaan asiat tulevat hoidetuksi yhdessä sovitulla tavalla. Asiakkaani voi keskittyä omaan työhönsä ja minä varmistan, että Tilisin asiantuntijatiimi hoitaa omat tehtävänsä sovitusti, Hanna kertoo.

Pitkän linjan partiolainen: aina valmiina!

Vapaa-ajalla Hanna on pitkän linjan partiolainen. Luonnossa liikkuminen on lähellä Hannan sydäntä ja unelmana on kiertää kaikki Suomen kansallispuistot läpi. Hyötykasviviljely ja sienestäminen ovat kaikesta uudesta innostuvan iloisen Hannan harrastuksia.

–Olen kaikesta kiinnostunut ja avoin ihminen. Uskon, että tästä on työssäni hyötyä, sillä haluan ymmärtää kuinka eri asiakkaani toimivat ja miten voin auttaa heitä parhaiten, Hanna sanoo.

Hanna Svensson

yhteyspäällikkö
hanna.svensson@tilisi.fi
040 134 2790

Tilisin perustaja ja toimitusjohtaja Riku Ryödin esittelyn voit lukea täältä.