Valmistaudu tilinpäätökseen!

12 joulukuun, 2022

Vuosi 2022 etenee vääjäämättömästi kohti loppuaan. Monia käänteitä on tapahtunut taloudessa vuoden aikana, mutta niistä huolimatta yritysten matka jatkuu eteenpäin, ja hyvä niin, sillä yrittäjyys rakentaa aina uutta elämää koko yhteiskunnassa. Vuodenvaihteeseen liittyy hyvin monella yrityksellä tilikauden päättyminen ja sen myötä tilinpäätökseen liittyvät työt.

Tilinpäätökseen liittyvistä tehtävistä yrittäjälle ehdottomasti useimmiten eteen tulee kirjanpitäjän pyyntö toimittaa kaikki kuitit ja muu aineisto ajoissa, jotta tilikausi voidaan sulkea asianmukaisesti. Tähän liittyy myös mukavia velvollisuuksia: muistathan lähettää myyntilaskut ajoissa asiakkaillesi, jotta myynnit kohdentuvat oikealle vuodelle!

Toinen asia, josta nyt kannattaa iloita asianmukaisesti, on mahdollisen liikevoiton määrä ja päätös sen käyttämisestä. Mieti osingonjakoa ja suunnittele ensi vuoden toimintaa.

Näistä ja koko kuluneen ja tulevan vuoden asioista on nyt oiva hetki keskustella myös taloushallinnon kumppanin kanssa. Ota rohkeasti yhteyttä Tilisin asiantuntijaan, ja mietitään yhdessä, voisiko jotain tehdä vielä fiksummin taloushallinnon parissa ja missä asennossa firma makaa tällä hetkellä.

Niin, ja muistathan toimittaa vielä puuttuvan aineiston ajoissa kirjanpitoon, niin kirjanpitäjäsi kiittää 😊

Asiantuntijamme antaa sinulle mielellään vinkkejä taloushallinnon saralta!

Riku Ryödi
Riku Ryödi
040 5033 923
riku.ryodi@tilisi.fi