Kokemuksia asiakkailtamme

4 maaliskuun, 2024
Tilisi, tilitoimisto, paperiton taloushallinto

Jokainen yritys on erilainen ja tarvitsee erilaisia palveluja tilitoimistolta matkansa varrella. Tilisi on erikoistunut yrittäjävetoisiin yrityksiin ja ymmärrämme yritystoiminnan muuttuvia tilanteita. Yksi olennaisimpia muutoksia, jota olemme tuoneet monien asiakkaidemme taloushallintoon on ollut siirtyminen moderniin paperittomaan toimintaan. Kokosimme tähän blogikirjoitukseen mukaan pari kiinnostavaa esimerkkiä asiakkaistamme.

Pitkäikäinen perheyritys kasvuun

Viidennessä polvessa toimiva perheyritys Hautauspalvelu Tero Teuho Oy toimii monella paikkakunnalla lähti rakentamaan kasvua. Toimitusjohtaja Tero Teuho kokee, että Tilisin palvelut ovat olleet muutakin kuin vain rutiiniasioiden hoitamista ja merkittävä osa yrityksen kasvuvision toteuttamista.

Lisäksi Tero Teuho arvostaa Tilisin asiakaspalvelua, josta saa apua silloin tarvitaan – Tilisi on yrittäjän sparrauskumppani.

Lue lisää Tero Teuhon kokemuksista täältä.

Siirtyminen paperittomaan taloushallintoon

Urheiluseura Kauhajoen Karhun toimintaan paperiton taloushallinto toi uudenlaista tehokkuutta. Aiemmin kuukausittain kymmenet henkilöt toimittivat kuitteja ja mappeja seuran toimistolle. Tilisin asiantuntemuksella toiminta siirrettiin sähköiseksi, ja säästynyt työmäärä on suoraan seuran ydintoiminnan eduksi.

Seuran puheenjohtaja Timo Kallio laskee taloushallinnon kustannusten pudonneen puoleen aiemmasta, ja näkee paperittoman taloushallinnon olevan olennainen osa digitaalista siirtymää urheiluseuratoiminnassa.

Lue lisää Timo Kallion ajatuksia täältä.

Voimmeko auttaa?

Asiantuntijamme auttavat mielellään sinunkin yritystä taloushallinnon asioissa, oli yritystoimintasi sitten missä vaiheessa tahansa.

Riku Ryödi
Riku Ryödi
040 5033 923
riku.ryodi@tilisi.fi